Λευκά μούρα

Κωδικός προϊόντος: fd6c19b4ad2b Κατηγορία:

Περιγραφή

 

Τα λευκά μούρα του δέντρου morus alba, τα φύλλα του οποίου αποτελούν την τροφή του μεταξοσκώληκα, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κινέζικη ιατρική για την εξισορρόπηση των επίπεδων της ινσουλίνης σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη, για την αρτηριακή πίεση, την υπεργλυκαιμία, τις καρδιακές παθήσεις, την υψηλή χοληστερόλη, την αναιμία, την αδυναμία, τη χαμηλή λίμπιντο και την κόπωση.

Ακόμα, τα λευκά μούρα μπορούν να προωθήσουν την παραγωγή υγρών του σώματος και τη θρέψη του αίματος. Τα άφθονα θρεπτικά τους στοιχεία επιδρούν θετικά σε χρόνιες παθήσεις του πεπτικού συστήματος, στη βελτίωση της όρεξης, τη δυσκοιλιότητα, τη χρόνια γαστρίτιδα, ακόμα και την ηπατίτιδα. Έχουν ισχυρές ιδιότητες καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών και αντιική και αντιμικροβιακή δράση, συμβάλλοντας στη γενικότερη καλή υγεία του οργανισμού. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και είναι εξαιρετική πηγή σιδήρου, ασβεστίου, βιταμίνης C, φυτικών ινών κ.α.

Tρόπος Χρήσης: μπορούν να καταναλωθούν σαν σνακ, αλλά και σε γλυκίσματα, γιαούρτι, κέικ μαζί με γκότζι ή τα δημητριακά σας.

error: Content is protected !!