Κεφίρ Θεσσαλονίκης

Κωδικός προϊόντος: 6703b1ace853 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ένα παραδοσιακό προβιοτικό γαλακτομικό προϊόν με αντιμικροβιακές ιδιότητες,έναντι μεγάλης γκάμας βακτηρίων μεταξύ αυτών και της σαλμονέλας.Ο γαλακτοβάκιλλος L.casei του κεφίρ έχει επληκτική αντοχή στις γαστρικές εκκρίσεις καταφέρνοντας έτσι να φτάσει σχεδόν ανεπηρέαστος σε μεγάλες συγκεντρώσεις στο έντερο,όπου και συμβάλλει στην αποίκιση και στην διατήρηση της επιθυμητής σύνθεσης της μικροχλωρίδας.Ακόμα αναστέλλει την δράση τη δράση παθογόνων βακτηρίων και προάγει την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις του εντερικού σωλήνα.Βοηθάει στην θεραπεία της  αναιμίας,άσθματος,βρογχίτιδας,μεταβολικές διαταραχές,αθηροσκλήρωση,αλλεργικές παθήσεις,φυματίωση,ανώμαλη αύξηση των κυττάρων,χοληστερόλη και υπέρταση.Αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό και είναι πλούσιο σε ασβέστιο,μαγνήσιο,φώσφορο.Περιέχει βιταμίνες όπως Β12,πυριδοξίνη,βιοτίνη,φυλλικό οξύ και πρωτεϊνες υψηλής διατροφικής αξίας.Παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος και αποτελεί κύρια τροφή των φυλών του Καύκασου όπου σε αυτό οφείλουν την μακροζωία τους.Επίσης ένα άλλο προτέρημά του είναι ότι τα αμινοξέα του είναι γνωστά για την χαλάρωση του νευρικού συστήματος.Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά σε μια ευχάριστη και απολαυστική γεύση παράγεται στον Δρυμό Θεσσαλονίκης.Από αγνό αγελαδινό γάλα.

error: Content is protected !!