Παραδοσιακός μπακλαβάς με ελαιόλαδο(κλωστάρι)

Κωδικός προϊόντος: cff1b5b9b715 Κατηγορία:

Περιγραφή

Το   κλωστάρι είναι ένα είδος μπακλαβά που φτιάχνουν στην Κόνιτσα της Ηπείρου.Γεμισμένος με ντόπιο καρυδάκι και ελαιόλαδο και χωρίς πολύ ζάχαρη,δεν σας “λιγώνει” καθόλου!Ο τρόπος που τυλίγεται σουρωμένο το φύλλο σε σφιχτό ρολλό,κρατά μέσα του σφιχτή την γέμιση και ποτίζει ιδανικά με το μελένιο σιρόπι,παραμένοντας ταυτόχρονα απίθανα τραγανός.Τον απολαμβάνεται σκέτο είναι καταπληκτικός,αλλά και με παγωτό καϊμάκι τους καλοκαιρινούς μήνες!Μια σπιτική γεύση από την “Ήπειρος Γη”,θα το βρείτε σε συσκευασία των 500γρ.

error: Content is protected !!