Τόνος σε ελληνικό ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας

Κωδικός προϊόντος: 95beecabe740 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ο επιλεγμένος τόνος της Τhink green είναι από την εκλεκτή ποικιλία yellowfin(thunnus albacares) με απαλό ρόζ χρώμα,συμπαγή,τρυφερή υφή και λεπτή ντελικάτη γεύση.Ο συνδυασμός του με το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο επιτρέπει στον τόνο να διατηρήσει την χαρακτηριστικά λεπτή ντελικάτη γεύση του με όποιο επιθυμητό τρόπο το παρασκευάσετε με ζυμαρικά,ρύζι ή και σκέτο με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι,φρέσκο κόλλιανδρο,δενδρολίβανο ή και βασιλικό.Η αλιεία του τόνου υπόκειται στις προδιαγραφές Dolplhin safe και προέρχεται από ελεγχόμενες,νόμιμες αλιείες.Η συσκευασία περιέχει τόνο 68,75%,εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής πίεσης βιολογικής γεωργίας 23,75%,θαλασσινό αλάτι.Θα τον βρείτε σε χάρτινες συσκευασίες των 160γρ.ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ:2 νεροπότηρα βρασμένο ρύζι σπυρωτό,600γρ παντζάρια,300γρ γιαούρτι στραγγιστό,2 συσκ.τονο καλά σουρωμένες,3 κουτ.σούπας κάππαρη,2 κουτ.σούπας ξύδι,αλάτι,πιπέρι.ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Παίρνετε έτοιμα καθαρισμένα παντζάρια και τα αφήνετε στο ξύδι και τα κόββετε σε μικρούς κύβους και τα αλατίζετε.Κρατάτε ένα νεροπότηρο από το νερό τους.Σε άλλο μπολ ανακατεύετε τα ψαχνά του τόνου με το ρύζι.Χωρίζετε το γιαούρτι σε δύο μπολ.Στην πρώτη ετοιμάζετε τη σος για το ρύζι και τον τόνο.Ρίχνετε το γιαούρτι στο μπλέντερ μαζί με την κάππαρη και χτυπάτε μέχρι να γίνει ομοιογενής μάζα.Ρίχνετε το μείγμα μέσα στον τόνο και στο ρύζι και ανακατεύετε καλά.Τα βάζετε σε μια πιατέλα.Τα στρώνετε όσο καλύτερα μπορείτε και ετοιμάζετε τη σος για τα παντζάρια.Ρίχνετε το υπόλοιπο γιαούρτι μέσα στο μπλέντερ μαζί με το ζουμί από τα παντζάρια.Αλατίζετε ελαφρά,ρίχνετε άφθονο πιπέρι και χτυπάτε το μείγμα μέχρι να παρει το γιαούρτι ένα ομοιομορφο βυσσινί χρώμα.Τα ρίχνετε μέσα στα μαριναρισμένα παντζάρια.Ανακατεύετε και σερβίρετε τη σαλάτα κρύα.Καλή όρεξη!!

 

error: Content is protected !!