Περιγραφή
Κατσικίσιο πετρωτό Χαλκιδικής λευκό τυρί άλμης (φέτα),κατσικίσιο σκληρό όχι ιδιαίτερα αλμυρό.Το όνομά του το πήρε από τον παραδοσιακό τρόπο όπου οι νοικοκυρές πέτρωναν το τυρί με τις χαρακτηριστικές λείες στρογγυλές πέτρες για να στραγγίσει δίνοντάς του και αυτό το χαρακτηριστικό σχήμα.Ένα εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο συνδυάζει τα οφέλη του κατσικίσιου γάλακτος σε μια σκληρή αλλά όχι αλμυρή επιφάνεια η οποία θα σας ξετρελάνει!