Περιγραφή
Τα λουκάνικα Μάνης είναι ένα παραδοσιακό τοπικό προϊόν τα οποία κατασκευάζονται από το 1970 στην Μάδαινα Μεσσήνη Μεσσηνίας από ένα μικρό αλλαντοποιείο.Παρασκευάζονται με ελεγχόμενη παραγωγή συνδέοντας την παράδοση του τόπου με τις σύγχρονες απαιτήσεις καθώς διαθέτει ISO 9001 και ISO 22000.Κατασκευασμένα από χοιρινό κρέας το οποίο το βάζουν στο αλάτι και στην συνέχεια καπνίζεται σε φούρνο με ξύλα και αρωματικά φυτά για περίπου δέκα ώρες,και κατόπιν προσθέτονται τα κομμάτια πορτοκαλιού.Με έντονη την γεύση του πορτοκαλιού να κατακλύζει τον ουρανίσκο,μπορείτε να το καταναλώσετε ψητό ή τηγανητό καθώς και να το γαρνίρετε με φέτες κρεμμυδιού ψημμένου το οποίο είναι γλυκό αλλά και με φέτες πορτοκάλι ταυτόχρονα κάνοντας έτσι ένα γεύμα και οπτικά υπέροχο.Ταιριάζει με κόκκινο κρασί ξηρό ή μαρουβά(παλαιωμένο κρασί Χανίων).Δοκιμάστε το!!