Ρύζι νυχάκι Σερρών

Κωδικός προϊόντος: 09d7450a8a3d Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Ένα υπέροχο,ολόλευκο ρυζάκι από την Σέρρες το οποίο πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!Μπορείτε να το καταναλώσετε σχεδόν παντού αλλά είναι πραγματικά υπέροχο στο σπανακόρυζο,για πιλάφι και σαν συνοδευτικό κόκκινου  κρέατος,κοτόπουλου αλλά και συνοδευτικό των λαχανικών σας.Αν το συνδυάσετε με λαχανικά σε περίπτωση δίαιτας είναι ιδανικό διότι το μαγειρεμένο ρύζι χωρίς αλάτι και λίπος ενδείκνυται για μια δίαιτα αδυνατίσματος με λαχανικά στον ατμό.Βοηθάει στην αποβολή νερού και νατρίου,ελαφραίνει την κυκλοφορία του αίματος και ρυθμίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση.Ακόμα και μετά την δίαιτα θα πρέπει να μείνετε πιστοί σε αυτή,για να μην πάρετε πίσω τα χαμένα κιλά.Το ρυζάκι αυτό θα σας βοηθήσει γιατί είναι πεντανόστιμο και ταιριάζει άψογα με τα λαχανικά.Επίσης θα βρείτεκαι βιολογικό ρύζι νυχάκι σε συσκευασία των 500γρ.ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ:25ml ελαιόλαδο,400γρ φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές,2 πιπεριές φλωρίνης σε ροδέλες,1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο,1/2 κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο,2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα,1 κουτ.γλυκού σόγια σος,600γρ ρύζι βρασμένο,1/2 ματσάκι μαιντανός και σχινόπρασσο ψιλοκομμένο,1 κουτ.σούπας σουσάμι,2 κουτ.σούπας oyster sause.

Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει για 4-5′.Προσθέτουμε τις πιπεριές φλωρίνης και τα κρεμμύδια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5-6′.Προσθέτουμε τα αυγά και μαγειρεύουμε για περίπου 2′.ανακατεύοντας για να ψηθούν και να σπάσουν σε κομμάτια.Ρίχνουμε τη σόγια σος,προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.Αποσύρουμε από την φωτιά και πασπαλίζουμε με το μαιντανό,το σχοινόπρασο,το σουσάμι και περιχύνουμε με τη oyster sause.Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

error: Content is protected !!