Περιγραφή
Στην συνταγή αυτή από τις Πρέσπες οι πιπεριές Φλωρίνης σιγοβράζουν με ψημμένες στα κάρβουνα μελιτζάνες σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ξίδι κρασιού,δίνοντας σαν αποτέλεσμα ένα εξαίσιο άλεμμα!Πλούσια γεύση καπνιστής πιπεριάς και μελιτζάνας με ένα τόνο δροσερής και ευχάριστης οξύτητας το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ως ντιπ,ορεκτικό,άλλειμα σε ψωμί,συνοδευτικό κρεάτων και κυρίως πιάτων.Χωρίς συντηρητικά,ένα χειροποίητο προϊόν κλεισμένο σε γυάλινο βαζάκι των 200γρ από τις rizes στον Κρόκο Κοζάνης.